Greenhouse enda utbildningsföretaget bland Gasellföretagen

Dagens Industri arrangerar varje år Di Gasell där de snabbaste växande företagen utses till Gaseller som en hyllning till deras framgång.
- Vi är mycket stolta och glada att Greenhouse i år är bland de 32 nominerade företagen i Värmland och att vi faktiskt hamnat på en ärofylld tionde plats, säger Anders Österberg, VD Greenhouse. Att tillhöra de Gasellföretag som får Sverige att växa och som lägger grunden för näringslivets konkurrenskraft sporrar oss att jobba vidare mot våra högt uppsatta mål.

Ingen är förvånad att Greenhouse, kommit så långt att de nu kan titulera sig Di Gasell 2018. Och detta som enda utbildningsföretaget i Värmland! Personalens entusiasm och arbetsglädje vittnar både den goda omsättningen om och att personalstyrkan under de senaste åren mer än fördubblats.

- Vi är verksamma inom en bransch som är mer spännande än någonsin; pappersbranschen, säger Håkan Envall. Plasten ska bort och växthusgaserna likaså och lösningen finns i skogen! Det är ju inte bara fossil olja som kan ersättas av trä. Både bränsle, plaster och tyger kan skapas av förnybar skogsråvara.

Greenhouse är en fristående aktör med fokus på forskning och utbildning

En del av framgångssagan är Greenhouse professionella team som lyssnar på sina kunders behov. De skräddarsyr utbildningar som bidrar till att företag utvecklas och att individerna växer vilket skapar entusiasm och arbetsglädje. Detta i sin tur bygger framtidstro i en hållbar bransch.

Förutom skräddarsydda utbildningar utvecklar Greenhouse morgondagens mätinstrument och erbjuder ett flertal olika mättjänster, där CEPI-CTS är ett exempel på jämförande provning.

Greenhouse utmanar

- Vi på Greenhouse utmanar hela tiden oss själva för att utvecklas och brinner för att våra partners och kunder ska nå sina mål, säger Anders Österberg. Detta gör att vi kommer att fortsätta att växa och snart behöver anställa fler, vilket vi ser fram emot! Sverige behöver tillväxten och att som Di Gasell få vara en av förebilderna som inspirerar Sveriges entreprenörer är oerhört hedrande och inspirerande för oss alla på Greenhouse.

Pressmeddelande/CH

Kommentarer